Баскетболният мач за Суперкупата на България ще се състои в

...
Баскетболният мач за Суперкупата на България ще се състои в
Коментари Харесай

Последно: Битката за Суперкупата ще е в София

Баскетболният мач за Суперкупата на България ще се състои в София, а не както се очакваше - в " Арена Ботевград ".

Изборът на място за осъществяване бе изменен едвам след УС на БФБаскетбол през вчерашния ден, на който се разгледаха и проучиха вариантите - " Арена Ботевград ", " Арена Самоков " и " Универсиада ", оповестява формалният уебсайт на Националната баскетболна лига.

Условията, които трите зали предложиха бяха сходни и съвсем еднообразно допустими за НБЛ като уредник. Причините да се наложи смяната в последния миг са свързани с неналичието на телевизионно лъчение, понижаване на разноските по организацията и преценка на управата на НБЛ, както и единодушието на двата участващи тима.

Срещата сред първенеца на НБЛ и носителя на Купата на България ще се състои на 8-ми септември, от 18:00 часа, както бе решено по-рано през лятото.

" Изключително натоварената стратегия през месец септември на клубовете, записали се за присъединяване в шампионатите на ФИБА и прозореца на ФИБА за международните квалификации постановиха датата като съвсем единствена за изиграването на дуела, въпреки и прекомерно ранна ", написа nbl.basketball.bg.

 ФИБА вкарва правила за баскетболната зала от 1 септември
ФИБА вкарва правила за баскетболната зала от 1 септември

В тях се регламентира държанието на публиката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР