Баскетболният Балкан привлече един от най-талантливите български играчи Павлин Иванов.

...
Баскетболният Балкан привлече един от най-талантливите български играчи Павлин Иванов.
Коментари Харесай

Балкан се подсили с национал на България

Баскетболният Балкан притегли един от най-талантливите български играчи Павлин Иванов. Тимът на Небойша Видич подписа контракт с родния национал за 1+1 година. 196-сантиметровият гард идва от първенеца Левски Лукойл, където за 31 мача през предишния сезон има приблизително по 9.3 точки на мач.

Операция на дясната ръка извади 25-годишния играч от финалите на българското състезание. След това Иванов претърпя още една хирургична намеса поради проблеми с коляното, която го извади от игра за близо 6 месеца.
 Левски Лукойл - Академик Бултекс @@@

Павлин Иванов е младеж на Тигър (Ямбол) и може да играе на позициите гард и крило. Той бе непроменяемо част от националните тимове за подрастващи на България, като изведе отборите до три промоции в дивизия " А " през годините.
 Левски Лукойл - Академик Бултекс @@@

През 2014 година той дебютира и в мъжкия народен тим на България. Иванов натрупа четири години опит в италианския Бенетон Тревизо (2008 - 2012), а в професионаланта си кариера е бил част още от Будучност (Черна гора), Ямбол, Лукойл Академик, Берое и Левски Лукойл.
 Левски Лукойл - Балкан @@@

Гардът ще играе още веднъж с Крис Минков и Димитър Димитров, с които бе дружно няколко години и в Лукойл Академик. Заради възобновяване си Павлин Иванов ще направи дебюта си за Балкан през януари идната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР