Баскетболните ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в

...
Баскетболните ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

ЦСКА приема Левски в баскетболното дерби от 28-ия кръг на НБЛ

Баскетболните ЦСКА и Левски се изправят един против различен в дербито на 28-ия кръг в НБЛ довечера от 19:00 ч. Двата отбора си размениха по една победа до тук и през днешния ден ще дефинират кой ще има преимущество преди плейофите. Левски има психическо преимущество, откакто надигра " алените " и завоюва Купата на България, само че пък " армейците " влизат в срещата след следващи победи като посетители над Балкан и Рилски Спортист в шампионата.

Домакинският фактор несъмнено ще бъде в интерес на баскетболистите на ЦСКА, които сигурно ще търсят реванш от " сините " за загубата във финалния мач за Купата. Всички състезатели на Росен Барчовски са здрави и ще бъдат разполагаем, оповестиха от клуба.

Още четири срещи от НБЛ ще се изиграят през днешния ден.

Балкан приема набралия скорост с пет следващи победи в шампионата отбор на Черноморец. Ботевградчани изгубиха трагично от Берое с 82:83 в предишния кръг и са в серия от четири следващи загуби в шампионата. Балкан инкасира проваляне и от ЦСКА в полуфиналите за Купата на България.

В друга среща през днешния ден Ямбол ще се опита да вземе своето като хазаин на Шумен, откакто е в серия от четири следващи загуби в третата фаза на шампионата.

Спартак Плевен приема " моряците " от Черно море Тича в търсене на втора поредна победа. Варненци пък ще се борят за първи триумф въобще в последните си четири мача. Спартак и Черно море си размениха по една победа и една загуба от началото на шампионата.

Берое семейства на Рилски състезател в опит да завоюва за първи път против самоковци този сезон. Старозагорци сервираха изненадата в предишния кръг, като изковаха победа с една точка като посетители на Балкан, а Рилецо завоюва закономерно против Черно море.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР