Баскетболната легенда Коби Брайънт загина при катастрофа с хеликоптер преди

...
Баскетболната легенда Коби Брайънт загина при катастрофа с хеликоптер преди
Коментари Харесай

Три жени с грозна свада заради Коби Брайънт

Баскетболната легенда Коби Брайънт почина при злополука с хеликоптер доскоро повече от година (26 януари 2020 г.), само че свадите към името му не стихват.

Поредната порция от тях излезе нескрито, откакто вдовицата му Ванеса разгласява сторита в „ Инстаграм “, в които подвигна скандал на две дами. Те от своя страна не престават да назовават двукратния олимпийски първенец „ изнасилвач “.

Ванеса Брайънт нападна актрисата Евън Рейчъл Ууд и филмовата продуцентка Абигей Дисни, която е част от известната в киното фамилия Дисни и се явява внучка на по-големия брат на популярния Уолт Дисни.

Ууд и Дисни непрекъснато напомнят, че Коби Брайънт не би трябвало да се радва на именития си статут, защото през 2003 година против него е повдигнато обвиняване за обезчестяване. Въпреки че, за двете дами, които са част от филмовата промишленост, петкратният първенец на НБА е отговорен, съдът по този начин и не се произнесе против някогашния състезател на Лос Анджелис Лейкърс. Причината за това, че беше реализирано извънсъдебно съглашение.

„ Не знаете обстоятелствата по случая. Заради държание като вашето доста постоянно почтени тъмнокожи момчета попадат в пандиза за закононарушения, които не се направили. Повдигнатите обвинявания не значат, че индивидът е отговорен “, написа Ванеса Брайънт в обществените мрежи.

В резултат на абсурда Евън Рейчъл Ууд изтри профила си в „ Туитър “, където отправяше обвиняванията против Коби Брайънт. Тя обаче е оставила дейна страницата си в „ Инстаграм “, където пък води акция против музиканта Мерилин Менсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР