Баскетболната асоциация на САЩ вече е избрала по-голямата част от

...
Баскетболната асоциация на САЩ вече е избрала по-голямата част от
Коментари Харесай

САЩ с извънземен състав за баскетболния турнир на Париж 2024

Баскетболната асоциация на Съединени американски щати към този момент е избрала по-голямата част от състава на националния тим за мъже за Олимпийските игри в Париж, който включва Стеф Къри, който ще запише първо присъединяване на най-големия състезателен конгрес, оповестиха ESPN и The Athletic.

Екипът, управителен от мениджъра Грант Хил, към този момент е прецизирал 11 от 12-е играчи в листата, като остави едно свободно място за запълване след подготвителен лагер този юли, съгласно ESPN.

ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис от Лос Анджелис Лейкърс и Кевин Дюрант и Девин Букър от Финикс също са включени в отбора. Очаква се Джеймс да направи първото си олимпийско присъединяване от 2012-а насам и четвърто в кариерата му.

Останалите играчи са Джейсън Тейтъм и Джру Холидей от Бостън, Антъни Едуардс от Минесота, Бам Адебайо от Маями и Тайрис Халибъртън от Индиана.

Къри не беше определен в отбора, който взе участие в Игрите в Лондон 2012, които се организираха след третата му година в НБА и преди да се трансформира в един от най-великите стрелци в историята на НБА. Той се отдръпна от присъединяване в Рио 2016 поради голям брой травми и отхвърли да играе в Токио 2020.

Треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стийв Кър е основен треньор на представителния отбор на Съединени американски щати и ще бъде подпомаган от наставника на Лос Анджелис Клипърс Тайрон Лу, от треньорите на Хийт Ерик Сполстра и на университета Гонзага Марк Фю.
 Решителният конфликт на Сакраменто Кингс с Голдън Стейт ще бъде в сряда заран
Решителният конфликт на Сакраменто Кингс с Голдън Стейт ще бъде в сряда заран

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР