Баскетболистите ни вече са втори в групата, след като измъкнаха

...
Баскетболистите ни вече са втори в групата, след като измъкнаха
Коментари Харесай

Треньорът на баскетболистите: Бихме корав съперник

Баскетболистите ни към този момент са втори в групата, откакто измъкнаха победа при гостуването на Исландия – 77:74 в среща от международните квалификации. Тимът, воден от Любомир Минчев, има триумф и проваляне, а водач е Чехия с цялостен актив от два извоювани мача.
„ Започнахме зле, не играхме добре поради дългия път – призна треньорът. – Щастлив съм, че момчетата демонстрираха темперамент и започнаха по-добре в отбрана, обърнаха мача. Победата пристигна против мощен и подъл тим. Винаги е мъчно да играеш като посетител в Исландия. “

Пет минути преди почивката домакините водеха с 9 точки, само че паузата подейства отрезвително на нашите. В третата четвърт националите изоставаха единствено на точка.
Топреализатор за трикольорите бе капитанът Павел Маринов с 18 точки, а Александър Везенков се регистрира с 10.
„ Исландия играе мощно като колектив, знаехме че ще е мъчно – съобщи Маринов. – В началото не успяхме да намерим ритъма си, само че започнахме постепенно да навлизаме и най-после показахме нашата игра. “

В групата България дели второто място с Финландия. Последни са исландците с две провали. На 23 февруари националите одобряват Чехия, а два дни по-късно гостуват на Финландия.
Същевременно някогашният национал Иван Лилов ще играе в Мача на звездите в унгарското състезание на 2 декември. Състезателят на „ Дебрецен “ бе определен измежду най-хубавите играчи в шампионата след онлайн гласоподаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР