Баскетболистите на САЩ постигнаха втора поредна победа и спечелиха приятелския

...
Баскетболистите на САЩ постигнаха втора поредна победа и спечелиха приятелския
Коментари Харесай

Баскетболистите на САЩ спечелиха приятелски турнир в Малага

Баскетболистите на Съединени американски щати реализираха втора поредна победа и завоюваха приятелския шампионат в Малага. Тимът на Стив Кър победи Испания с 98:88 в „ Мартин Карпена Арена “, като измъкна триумфа в последната четвърт, с цел да победи в конкуренцията, отдадена на 100-годишнината от основаването на испанската федерация.

Джейлън Брънсън бе 10/10 в стрелбата си от игра и завърши с общо 23 точки за Съединени американски щати. Джерън Джаксън Джуниър добави 14. Микал Бриджис се регистрира с 12 точки.

Санти Алдама бе най-резултатен за международния и европейски първенец Испания с 14 точки. Уили Ернангомес добави 13. Алекс Абринес и Хуан Ернангомес означиха надлежно по 12 и 11 точки.

Американците завършиха срещата с 10 тройки от 17 опита, също по този начин бяха точни в 30 от 40-те си опита в стрелбата от междинна отдалеченост.

Преди да стартират присъединяване си на международното състезание в края на месеца, Съединени американски щати ще изиграят две контроли в Абу Даби против Гърция на 18 август и против Германия на 20-ти. Испанците ще създадат два мача в Гранада против Канада на 17 август и против Доминикана на 19-ти.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР