Баскетболистът от НБА Джоел Ембийд има с какво да се

...
Баскетболистът от НБА Джоел Ембийд има с какво да се
Коментари Харесай

Звезда от НБА заби секси модел

Баскетболистът от НБА Джоел Ембийд има с какво да се похвали и отвън терена. Играчът на Филаделфия има ново гадже. И то не какво да е, а един от моделите на "Спортс Илюстрейтид ". Това е 23-годишната бразилка Ан де Паула. Доскоро знойната хубавица имаше връзка се артиста Дани О'Донахю, само че бързо го не помни в прегръдките на камерунския баскетболист.

Ан има сполучлива кариера като модел, най-много на бански костюми. Тя стана известна, откакто завоюва състезанието за нови модели на "Спортс Илюстрейтид " през 2017 година.

Двамата с Джоел стартират да се виждат през октомври, само че разкриха връзката си едвам неотдавна. Самият Ембийд очевидно си пада по засукани мадами. Преди няколко години той беше вманиачен по Риана. За негово страдание бързо бе отритнат от поп звездата. Аргументът ѝ беше, че баскетболистът може да се опита още веднъж с нея, когато бъде определен за Мача на звездите. Няколко години по-късно това се случи, само че Джоел разгласи, че към този момент не си пада по барбадоската.

"Тя ме отряза тогава, тъй че за какво да желая да изляза с нея в този момент? Ще би трябвало да продължа напред към идната ", разгласи той. И очевидно към този момент я е намерил.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР