Баскетболистът от националния отбор и Берое Станимир Маринов е дал

...
Баскетболистът от националния отбор и Берое Станимир Маринов е дал
Коментари Харесай

Баскетболният национал Станимир Маринов е с COVID-19

Баскетболистът от националния тим и " Берое " Станимир Маринов е дал позитивна проба за COVID-19. Това оповестява уеб сайтът Bgbasket.com.

Гардът се намира в родния си град Силистра и е признат в локалната болница с пневмония. Той към този момент се усеща по-добре и в околните дни ще бъде тестван още веднъж.

Маринов е измежду петимата, за които от регионалната администрация на града оповестиха през днешния ден (8 юли), че са дали позитивни проби за ковид. 28-годишният баскетболист е бил в София и Пловдив, където е посетил футболни мачове. При завръщането си в родния си град, той е бил тестван с PCR тест, който е бил отрицателен, а при приемането му в болничното заведение, резултатът се е оказал позитивен.
Тити Папазов: За притежател на ковид се усещам добре, дори чудесно (ВИДЕО) Съсобственикът на "Левски " се включи по "Вайбър " в предаването "Тази заран "
Преди ден баскетболният треньор и притежател на 35% от акциите на футболния " Левски " Константин Папазов съобщи, че тестът му за COVID-19 е позитивна. Той посочи, че няма признаци, само че остава под карантина в дома си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР