Баскетболистът на Хюстън Рокетс Даниел Хаус е дисквалифициран до края

...
Баскетболистът на Хюстън Рокетс Даниел Хаус е дисквалифициран до края
Коментари Харесай

НБА изрита провинилия се играч на Хюстън от балона в Орландо

Баскетболистът на Хюстън Рокетс Даниел Хаус е дисквалифициран до края на сезон 2019/2020 в НБА, оповестиха от Лигата. Играчът към този момент е напуснал " балона " в Орландо. Решението е взето след следствие, което потвърждава, че крилото на " ракетите " е нарушило строгите ограничения - непознато лице е било в стаята на баскетболиста дълго време. Според разпоредбите на НБА играчите могат да канят единствено близки родственици в хотела. В медиите беше обявено, че Хаус е прекарал нощта на 8 септември с момиче, което е тествало баскетболистите за ковид. ESPN твърди, че Хаус е отрекъл обвиняванията.

Играчът има приблизително на мача 11.4 точки и 5.8 битки в плейофите. Хюстън изостава с 1:3 в серията против ЛА Лейкърс във втория кръг на плейофите.

Danuel House Jr. has left the bubble and won’t return after an NBA investigation

The league says House had an unauthorized guest in his hotel room for multiple hours
— Bleacher Report (@BleacherReport) Баскетболистите са длъжни да останат в " балона " на Лигата и да се подлагат на постоянни здравни прегледи, с цел да се понижат рисковете от продължаващата пандемия от COVID-19, която до момента е лишила над 190 000 души в Съединени американски щати. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР