Баскетболистът на Бруклин Нетс в Националната баскетболна асоциация на (НБА)

...
Баскетболистът на Бруклин Нетс в Националната баскетболна асоциация на (НБА)
Коментари Харесай

Кевин Дюрант за Евролигата: Казвам на някои момчета, че трябва да пробват там

Баскетболистът на Бруклин Нетс в Националната баскетболна асоциация на (НБА) Кевин Дюрант съобщи, че почита доста Евролигата и е почитател на мачовете от най-престижния европейски клубен шампионат по баскетбол, само че не счита, че в миналото ще играе в това съревнование. Преди време Дюрант бе загатнал, че би желае да играе един финален сезон в Европа и по-специално в Барселона преди да приключи кариерата си.

„ Тогава бях разчувствуван. Тъкмо бяхме спечелили купа и аз играех ужасно. Изпитвам огромно почитание към Евролигата, имам другари, които играят там и обичам да виждам мачовете, само че не мисля, че ще се случи да играя там. Но звучеше добре, когато го споделих “, изясни Дюрант, представен от изданието eurohoops.net.

През април Кевин Дюрант следи две от срещите от плейофа сред Олимпиакос и Монако в Евролигата, защото в тима на Монако играе неговият някогашен съотборник и другар Майк Джеймс. Тогава Дюрант изрази възхищението си от атмосферата в Гърция на решителния пети дуел от серията.

Попитан за Барселона, американският баскетболист отговори: „ Никола Миротич не е ли там? В Барселона? Не познавам доста хора там. Опитвам се да проследявам мачовете на Майк Джеймс. Казвам на много хора, че би трябвало да пробват и там, дружно с опитите да стигнат до НБА. Това е втората най-хубава лига в света. “

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР