Басистът на „Ку-Ку Бенд” Георги Милчев-Годжи за първи път проговори

...
Басистът на „Ку-Ку Бенд” Георги Милчев-Годжи за първи път проговори
Коментари Харесай

Годжи в депресия заради счупения крак

Басистът на „ Ку-Ку Бенд” Георги Милчев-Годжи за първи път проговори за случая, поради който се наложи за няколко месеца да пази леглото. В края на предходната година басистът счупи левия си крайник и известно време отсъстваше от екран.

"Бях тръгнал за Враца, да закупувам подарък за рождения ден на един другар. Трябваше да му купя посуда. Искаше биволско мляко с шафран и мед”, описа гологлавият басист по време на гостуването си в „ Шоуто на Слави”. „ Спирам с колата, слизам. Беше студено, минус 2 градуса. Тръгвам със мощна крачка и една дребна локвичка... Аз се спънах, падна ми крайници, застопори се и ме се обърна тялото. Първите 30 секунди нямаше никакви чувства за болежка, само че сега, в който мръднах, разбрах, че нещата са доста зле. Трябваше да кажа на жена ми, която тогава беше бременна в седмия месец. Обадих се и й споделих: „ Наде, мисля, че малко си навехнах крайници и ще закъснея”. А то ме боли...”, добави Милчев.



Басистът незабавно се обадил на сътрудника си Евгени Димитров. „ Двамата с Емо пристигнаха, подвигнаха ме с една кола за спешна помощ, едни хора от Русе ми помогнаха. И отидохме в ИСУЛ. Лекарката реши, че би трябвало да се оперирам и тръгнахме за Плевен”, сподели още той. Годжи продължава да се възвръща след случая и се придвижва с бастун. Той обаче е доста обезпокоен поради неприятното строшаване на доста места и с половин уста признава, че е изпаднал в меланхолия. "Не знаеш какъв ще бъде животът ти оттук-нататък ", показа той пред Слави, който се опита да замаже минорното въодушевление на музиканта си, като разгласи, че той е счупил "само един крайник ". Музикантът обаче не може да се отърси от спомените за ужасния случай. Вчера Годжиспециално благодари на санитарката Йонка от болничното заведение, която се грижила безрезервно за него.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР