Бащите на дъщери са една особена порода хора, които колкото

...
Бащите на дъщери са една особена порода хора, които колкото
Коментари Харесай

Правила, за да излизаш с дъщеря ми или как един баща спечели уважението на всички

Бащите на дъщери са една особена порода хора, които колкото повече пораства детето им, толкоз повече се трансформира и те самите. Всички знаем какво става, когато дребната принцеса на баща към този момент е огромна и стартира да излиза с момчета.

Но бащите се трансформират и в въплъщение на страха за всички младежи, които поканят на среща дъщеричката им.
Още от Свободно време  море отпътувам пътешестване Притча: Каквото и да ти лишава животът, остави го да си отиде  жена офис работа кариера специалност Лесни способи да се усещаме по-добре от 9 до 5  s 18 сигурни знака, че се справяш по-добре с живота си в сравнение с си мислиш  изложба жена природа Вдъхновяващите думи на великия Орхан Памук
Вероятно за да компенсират личните си пропуски като татковци, те стартират да вършат лист с правила и критерии, на които младежите би трябвало да дават отговор, с цел да си разрешат да се навъртат към скъпоценната щерка.

Те са страховити и постоянно оставят усещане, че бащата има по-високи стандарти от дъщерята. Накратко – тези татковци третират дъщерите си като своя благосъстоятелност.

Един баща обаче дава образец на бащите на всички места по света със своите инструкции за държанието към дъщерите му. Той прави това в пост в обществената мрежа „ Facebook “, в който прецизира, че не е отгледал принцеси.

I ain't raisin' no princesses.
Публикувахте от J. Warren Welch в 3 септември 2017 година
Под заглавието „ Правила за запознаване с моите дъщери “, поетът Джеф Уорън Уелч написа просто:

Трябва да ги попитате какви са техните правила. Не съм отгледал девойките си, с цел да бъдат от оня вид дами, които се нуждаят от баща, който се държи като чудовище, с цел да получат почитание. Ще ги почитате, а в случай че не го извършите, давам обещание, че няма да имат потребност от моята помощ, с цел да ви слагат на мястото ви.

Постът на Джеф Уорън Уелч, който има цели шест дъщери приключва с: „ Успех, тикво “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР