Бащиното наследство на Мария Грубешлиева-Муки било отнето за втори път Единствената

...
Бащиното наследство на Мария Грубешлиева-Муки било отнето за втори път
Единствената
Коментари Харесай

Муки на Стоянка Мутафова в несвяст! Кръвен роднина ограби наследството й

Бащиното завещание на Мария Грубешлиева-Муки било отнето за повторно

Единствената щерка на огромната комедийна актриса Стоянка Мутафова е смразила връзки си с полубрат си, който от години живее в Америка.

Муки се оплака, че брат й Божил присвоил всичките парцели, останали след гибелта на татко им Леонид Грубешлиев.Съпругата му го докарала до просешка сопа, а Муки от дълго време е изгубила вяра, че ще получи дял от бащиното имане. Заради което тя не може да елементарни на брат си.

„ Аз съм му дала прошка в сърцето, само че мама не можеше да го направи. Защото ме лишиха от наследството изцяло незаслужено “, декларирала Муки.

Брат й живее в Ню Йорк, само че няма свои деца. Отгледал детето на жена си, само че към този момент са се разграничени.

„ Той претърпя тежък бракоразвод, а жена му взе множеството парцели и го изигра по този начин, както той мене “, споделя щерката на огромната Стоянка Мутафова.

Конфликтът сред Муки и единствения й жив родственик зародил преди десетина години. Тъй като татко им прекарал последните си години при сина си в Америка, брат й Божил поставил ръка на всичките му парцели и спестявания, възлизащи на хиляди $ банки и влогове.

През годините тя на няколко пъти осъществявала връзка с брат си, само че той по този начин и не дал стотинка от благосъстоянието на татко им.

Мария Грубешлиева живее в наследствения апартамент от майка си в „ Лозенец “. Има още едно жилище, което Мутафова купила, с цел да взимат наем. Муки разполагала и със спестяванията на починалата актриса, и живеела добре.

Инфо: Ретро, Crimesbg.com

Тагове: Стоянка Мутафова Муки Мария Грубешлиева Мария Грубешлиева-Муки наследство Америка полубрат Божил
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР