Бащата на загиналия при тежката катастрофа на бул. Сливница Явор

...
Бащата на загиналия при тежката катастрофа на бул. Сливница Явор
Коментари Харесай

Бащата на прегазения на Сливница Явор стана актьор!

Бащата на починалия при тежката злополука на бул. „ Сливница ” Явор - Павлин Стоянов, стана артист.

Той се снима в най-новия клип на фолклорната прима Поли Паскова „ Не ставай камък, сърце “. „ Исках най-малко за малко да го извадя от депресията “, разкри пред „ Телеграф “ певицата.

Павлин Стоянов загуби сина си Явор при започване на май м.г., откакто млад водач с брошура от 3 месеца го опустоши на пешеходната пътека дружно с приятелката му Ани, а след това заби колата в махленски дирек. Случаят провокира огромно публично внимание и на мястото се проведоха няколко митинга с искане Министерство на вътрешните работи и общината да вземат ограничения за ограничение скоростта в региона. Месеци след случая таткото продължава да скърби за наследника си, а неотдавна се срещнал с Поли Паскова в сливнишкото село Алдомировци, където тя снимала клип на песента си „ Бели облаци “.

„ По сюжет художничка рисува картина на два бели гълъба измежду два облака. Когато я видя подготвена, Павлин се разплака, като сподели, че в тях вижда починалите деца, и изиска да я откупи. Много плака и до момента в който слуша песента, която също му припомня за тях. След това ни предложения с целия екип в неговата къща да снимаме останалата част от клипа “, описа звездата. Тя се чудела по какъв начин да му върне жеста и защото й предстояло да снима още един клип по песента „ Не ставай камък, сърце “, решила да го предложения да взе участие. „ Него го снимахме в заведение, в което аз пея с оркестър. На Павлин дадохме ролята на клиент, който купува букет от цветарката в ресторанта и след осъществяването ми го сервира “, издаде Паскова.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР