Бащата на учителка, която е правила секс с 14-годишно момче

...
Бащата на учителка, която е правила секс с 14-годишно момче
Коментари Харесай

Осъдиха палава даскалица, спала с 14-годишен ученик /снимки/

Бащата на учителка, която е правила секс с 14-годишно момче на паркинга на хранителен магазин, се опита да отбрани дъщеря си. Джейсън сподели, че 23-годишната Хана Харис „ просто е желала да помогне “. Тя станала заместващ преподавател в учебно заведение в Ходесдън, Хертфордшир през 2018 година
В понеделник тя беше приета за отговорна за полови връзки с невръстен.
Джейсън поддържа щерка си откакто чу присъдата и съобщи, че фамилията ще апелира.
„ Ние я поддържаме изцяло. Ние не се отхвърляме от нея. Тя не трябваше да прави тази работа. Беше прекомерно млада. Тя беше на тази работа, тъй като искаше да оказва помощ на хората, това прави, тя оказва помощ на хората. Тя е доста добър човек. Всички, за които е работила преди, имат високо мнение за нея “, сподели той.
Харис беше наказана за секс с малолетно момче на паркинга на магазин. Тя се е представяла за майка на измислена другарка на момчето, която наричала „ Кайла “ и говорила с родителите му за връзката им.
Самата тя се представяла за Оливия. В един текст Харис написа: „ Изглежда Кайла и… (момчето) се схващат добре, тъй че на драго сърце ги карам в близост. “
Харис беше хваната в крачка през януари 2020г., откакто по-големият брат на момчето надушил работата. 14-годишният палавец бързо признал, че „ Оливия “ и „ Кайла “ са измислени.
Харис от Хенлоу, Бедфордшир, отхвърля и четирите обвинявания против себе си.
Харис стартира работа през 2018г. в ИТ отдела на учебното заведение, в което учи и 14-годишният й ухажор. Година по-късно я назначават за преподавател по заменяне.
Пред полицията дамата твърди, че първото момчето й е изпратило известие в Instagram. Двамата почнали да си пишат и по-късно да се срещнат.
След присъдата юристът на отбраната Джулия Фланаган сподели, че Харис към този момент е в постоянна връзка.
Съдия Каролайн Уигин освободи Харис, който плачеше на подсъдимата пейка, само че тя се върне да чуе присъдата си на 9 март.
Със сигурност младата дама ще бъде съдена като полов нарушител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР