Бащата на убития на пътя преди една година Красимир –

...
Бащата на убития на пътя преди една година Красимир –
Коментари Харесай

Бащата на прегазения на пътя Красимир разочарован от съдебната система

Бащата на убития на пътя преди една година Красимир – Янко Янев, изрази отчаяние от правосъдната система у нас. Поводът беше определението на Окръжен съд във Велико Търново за 18-годишния мъж, който прегази с колата си 20-годишния Красимир на тротоара в Горна Оряховица преди една година - на 13 октомври 2017 година. 18-годишният водач получи условна присъда от 3 години с 5 години изпитателен период, а шофьорската му брошура бе отнета за 5 години.

След като Красимир е прегазен в среднощ, изпада в мозъчна гибел и по-късно татко му се съгласява да дарят органите му - сърце, черен дроб и бъбреци, на нуждаещи се. С Красишмир е бил и 40-годишен мъж, който след удара на колата умира на място.



„ Не е заслужено това решение, откакто двама души си отидоха и не може да ги върнем. Нещо почтено би трябвало за подобен случай. Така излиза, че за е осъществено някакво закононарушение, а такова наказване все едно е нищо. Не съм желал кръвнина и няма да желая. Красьо беше доста хубаво дете ”, съобщи Янко Янев.

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР