Бащата на убития младеж от Цалапица Димитър Малинов е починал.

...
Бащата на убития младеж от Цалапица Димитър Малинов е починал.
Коментари Харесай

Недочакал справедливост: почина бащата на убития Димитър от Цалапица

Бащата на убития юноша от Цалапица Димитър Малинов е умрял. Това оповестява БНР, цитирайки пост във фейсбук на майката на младия мъж Атанаска Бакалова.

Недялко Малинов е умрял в сряда. Той беше част от всеобщите митингите с искане за заслужено наказване за убийците на сина му. Те доведоха даже да преграждане на пътища.

По непотвърдена информация през последните месеци мъжът е страдал от тежко заболяване и е бил в болница.

Жестокото ликвидиране на 24-годишния Митко от Цалапица шокира страната предишното лято. За убийството му е упрекнат 30-годишният Рангел Бизюрев, който месеци наред се укриваше в Западна Европа.

Буквално преди дни Дания ни върна - след куп законови неуредици, основния обвиняем за убийството.

Първата инстанция го остави в ареста, а през днешния ден е делото пред Апелативния съд. Т.е. - Бизюрев желае да излиза на независимост, въреки обстоятелството, че се укриваше и бе открит след интернационално търсене.

Това обаче - както е известно, е единствено мярка за неотклонение. По създание едвам преди дни, при изгонването са му предявени обвиняванията. Срещу него не е внасян обвинителен акт, камо ли делото да тръгне в съда, най-малко на първа инстанция.

Паралелно пък се пробва да върви " дребното " дело против двама близнаци, помогнали му да скрие натрупа. Те са упрекнати за " укривателство ", а не за съучастничество - нещо, което провокира бурни митинги на родственици и близки на жертвата.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР