Бащата на трагичния младеж Брадли Лоуъри се нуждаеше от присаждане

...
Бащата на трагичния младеж Брадли Лоуъри се нуждаеше от присаждане
Коментари Харесай

Бащата на Брадли Лоуъри страда от ужасяващи изгаряния, след като „електрическа светкавица“ го хвърли назад

Бащата на трагичния юноша Брадли Лоуъри се нуждаеше от присаждане на кожа, откакто получи съществени изгаряния по време на работа.

Карл Лоуъри е претърпя голям брой интервенции след случая, по време на които електрическа мълния го отнесе обратно и изгори ръцете и лицето му. Той работеше върху нови жилищни блокове в Салфорд, Голям Манчестър, с сътрудник от SRE Cabling and Jointing Limited, като компанията беше подизпълнител от Aberla M&E Limited за осъществяване на работи по окабеляване и свързване.

Сега, Aberla M&E Limited се смята за виновна за пострадванията и е санкционирана с £40 000 и е наказана да заплати £20 000 за разходи. Той се призна за отговорен в нарушаване на Раздел 3(1) от Закона за здравето и сигурността при работа и други от 1974 година Инцидентът се случи съвсем три години откакто Карл загуби сина си Брадли от рядка форма на рак. Заедно със брачната половинка си Джема, Карл сътвори фондация Брадли Лоуъри, която оказва помощ на фамилии, които набират средства, с цел да получат медиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР