Бащата на сребърната финалистка от детската "Евровизия" в Малта Крисия

...
Бащата на сребърната финалистка от детската "Евровизия" в Малта Крисия
Коментари Харесай

Бащата на Крисия прегазил пешеходец край Шумен?

Бащата на сребърната финалистка от детската "Евровизия " в Малта Крисия Марин Тодоров е блъснал човек на пътя Русе - Варна наоколо до шуменското село Струйно, а пешеходецът е умрял в произшествието. ПТП-то попада в бюлетина на ОДМВР от 8 юни т. година, само че никой не направил връзка с Марин Тодоров, защото е написано, че водачът е от с. Близнаци в община Аврен, където сега живее таткото на дребната певица.

Марин Тодоров пътувал с черен "Мерцедес " GL320 в региона сред село Струйно и пътен възел "Диамант " до Белокопитово. Към 18.15 съгласно формалното известие на Министерство на вътрешните работи лидерът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на придвижване и блъснал стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в дейната пътна лента. Мъжът умрял на място.

Шофьор прегази съзнателно майка с 3-годишно дете на пешеходна пътека

Според възстановката на събитията от съдбовния понеделник пешеходецът, който е от каолиновското село Климент забелязал седнали от другата страна на пътя хора, помахал им и тръгнал да пресича, макар минаващите коли. Един автомобил съумял да го избегне, втора кола след него бил "Мерцедесът " на бащата на Крисия, който го блъснал, написа вестник "Монитор ".

След произшествието Тодоров траял. Имало обаче очевидци, които подали сигнал, и от ОДМВР се свързали със притежателя на "Мерцедеса " и му обяснили, че би трябвало да се върне. Марин Тодоров обърнал назад на местопроизшествието. Според осведомени първичната му версия била, че вредите по автомобила му са от удар с колата пред него. Автомобилът обаче е открит и станало ясно, че няма никакво отношение към ПТП, а също така няма и вреди по колата.

Марин Тодоров е бил тестван за съществуване на алкохол, тестът е била негативна, а той самият е дееспособен водач. Бил е арестуван за 24 часа в полицейското ръководство в Шумен, като е формирано досъдебно произвеждане по случая.

Крисия със заря за ЧРД

Крисия Тодорова стана известна с присъединяване си в ефирен план на Слави Трифонов и беше избрана да показа България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „ Евровизия “ в Малта дружно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови и песента „ Планетата на децата “, като се класира на почетното второ място, записвайки най-хубавото достижение на България в историята на състезанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР