Бащата на шестгодишно момче, което беше намерено мъртво в кола,

...
Бащата на шестгодишно момче, което беше намерено мъртво в кола,
Коментари Харесай

Бащата на 6-годишно момче, намерено мъртво в кола, отдава сладко погребение, тъй като „той докосна живота на много хора“

Бащата на шестгодишно момче, което беше открито мъртво в кола, отдаде сърцераздирателна респект на младежът на погребението му.

Малкият Матю Хийли беше открит в кола покрай крайбрежен залив в региона на Ратмойлан, Ко Корк, в ранните часове на петък сутринта. След това една жена беше упрекната в ликвидиране и се яви в съда.

Хора се подредиха по улиците, до момента в който тялото му беше донесено от вкъщи му в Уотърграсхил за погребението му. Сред присъстващите на погребението бяха бащата на Матю, Джеймс, баба и дядо, както и лели и чичовци. Баща му Джеймс плачеше, до момента в който им разказваше за мъчителната си тъга от загубата на обичания си наследник.

Той сподели: „ Матю – за мен беше най-голямата чест в живота ми и безусловно наслаждение да бъда твой татко. Толкова скърбя, че не съумях да те спася, шефе. Обичам те. Матю докосна животите на мнозина. Той беше известно малко момче в учебно заведение и доста обичан от фамилията и приятелите. Трагичната му кончина имаше опустошително влияние върху всич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР