Бащата на руската перла Лолита Османова - Елдар, е против

...
Бащата на руската перла Лолита Османова - Елдар, е против
Коментари Харесай

Бащата на Лолита не иска да чуе за Григор! Милиардерът бил склонен само на брак по сметка

Бащата на съветската перла Лолита Османова - Елдар , е срещу годежа и възможен брак на щерка си с българската тенис звезда Григор Димитров, пишат медиите в Москва. Лолита съпровожда Гришо на всички шампионати в това число и на Откритото състезание на Австралия, където нашият отпадна във втория кръг.

Очевидно, той към този момент не е толкоз забавен за медиите, колкото ослепителната му другарка. Тя се снима в Инстаграм, а на пръста й се мъдреше пръстен, за който се допуска, че е годежен. Това даде мотив за следващата доза клюки за идна женитба сред двамата.

Такава обаче надали ще има, настояват съветски публицисти, добре осведомени с лютия манталитет и тежкия темперамент на Елдар Османов . Той е един от най-богатите хора в Русия, доближен е до президента Владимир Путин, вратите на Кремъл постоянно са отворени за него. „ Истината е, че Елдар няма срещу щерка му да се среща с Григор, двамата да пътуват по шампионати, да почиват дружно в най-луксозните курорти в света.

Сватбата обаче е друго нещо. Той ще я даде по сметка. Лично по негова сметка “, сподели за „ Галерия “ съветски публицист, който е изцяло наясно с бизнеса на Елдар.

Историята демонстрира по какъв начин има напълно основателни аргументи да се счита, че Лолита Османова не е свободна в избора си на брачен партньор. Макар да е единствено на 26 години, тя към този момент има брак по сметка зад тила си, организиран от татко й, и бракоразвод по сметка, още веднъж подбуден от родителя.

Сватбата на века. Така е наречена сватбата на Лолита със сина на доста богатия бизнесмен Алберт Авдолян - Гаспар . Двамата се женят през 2017 година в сърцето на Лос Анджелис „ Долби Тиътър “. Според известия в медиите Елдар Османов и Алберт Авдолян са похарчили към 600 милиона рубли за сватбата на децата си, което е над 25 млн. $. Този брак продължава единствено две години - през 2019-а Лолита и Гаспар се разделиха заради спор, зародил сред техните фамилии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР