Бащата на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева е починал

...
Бащата на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева е починал
Коментари Харесай

Бащата на Цвета Караянчева е починал от COVID-19 |

Бащата на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева е умрял от COVID-19. Това излиза наяве от обява на Караянчева във Facebook.

" В този тежък за мен и фамилията ми миг желая да се обърна с голямо почитание и дълбока признателност към медиците от МБАЛ Атанас Дафовски в Кърджали и шефа на болничното заведение проф. Черкезов, които безрезервно посвещават всичките си сили в борбата за живота и здравето на всеки пациент. Искам особено да благодаря на екипите на Неврологично поделение, Инфекциозно поделение и ОАИЛ, които се грижиха за татко ми ", написа Цвета Караянчева.

" Тази борба изгубиха, само че други ще завоюват. С цената на голямо безсилие, с цената на персонални жертви. Както стотици хиляди жертви на COVID-19 по света, и моят татко си отиде без да може да види фамилията си, без обичаните хора към себе си. Уверена съм, че медиците, които се опитваха да го спасят, са създали всичко допустимо да облекчат последните му мигове на този свят. Поклон пред Вас! Нека в никакъв случай да не забравяме какъв брой огромен е дългът ни към Вашето съсловие ", декларира ръководителят на Народното събрание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР