Бащата на пребитата от футболиста на - Мейсън Грийнууд, говори

...
Бащата на пребитата от футболиста на - Мейсън Грийнууд, говори
Коментари Харесай

Бащата на пребитата от Мейсън Грийнууд проговори пред медиите

Бащата на пребитата от футболиста на - Мейсън Грийнууд, приказва пред британската преса часове след разразилия се голям скандал на Острова. Както е известно, юношата на " алените дяволи " бива обвинен, че е нанесъл съществени физически удари по Хариет Робсън, а русокосата дама разгласява посредством социланите мрежи фотоси и видеа от отношението на нападателя на Ман Юнайтед към нея.
Пред английските медии родителят на Робсън приказва, като бе относително сбит в мнението си, откакто желае да изчака крайното решение на управляващите във Англия. Мейсън Грийнууд пък е отхвърлен от дейностите на първия тим на Ман Юнайтед,
„ Първото нещо, което знаем е, че цялата обстановка се е случила към 6 часа сутринта. Това е извънредно и съм тук, с цел да изясним всички неща “, стартира бащата на пострадалата.
„ Като татко, не искаш в нито един миг да знаеш по какъв начин може това да се е е случило на щерка ти. Полицията към този момент е говорила с нея и тя е изразила мнението си “, продължи родителят на Хариет Робсън.
„ Тя призна, че телефонът ѝ е бил нападнат от хакери. Тогава ѝ казахме да остави апарата встрани, а тя го направи, само че се разбра, че е прекомерно късно. Дъщеря ми е опустошена, тъй като не е желала тези видеа да виждат „ бял свят “. Познаваме се с Мейсън от доста време, той е част от нашето семейство от две или три години “.
„ Тяхната връзка не беше на положително равнище през последните няколко месеца и тя беше изцяло разочарована от този факт. Двамата се обичаха доста, до момента в който бяха дружно. Сега сме оставили полицията да се оправи със случая “, обясни бащата на Робсън.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР