Бащата на победител в EuroMillions разкри първите осем думи, които

...
Бащата на победител в EuroMillions разкри първите осем думи, които
Коментари Харесай

Бащата на победителя в EuroMillions разкрива първите осем думи на дъщеря си, след като грабна наградата от £61 милиона

Бащата на победител в EuroMillions разкри първите осем думи, които щерка му му сподели, откакто завоюва джакпота от £61 милиона.

Деби и Ричард Нътъл от Колн, Ланкашър, честваха 30-ата си годишнина от сватбата във Фуертевентура, когато сграбчиха премията от £61 708 231 на 30 януари. Двойката, които са и на 54 години, съумя да сдържи вълнението си и да изчака до те се прибраха вкъщи, с цел да кажат на фамилията си лице в лице.

Те взеха решение да изведат обичаните си хора на пържене като част от огромното им разобличаване, откакто в допълнение потвърдиха успеха си вкъщи. Бащата на Деби, Джон, сподели, че няма визия за благосъстоянието, до момента в който не се върнаха от отмора. Той сподели на The Mirror: „ Тя сподели: „ Може да желаете да седнете за това “. Бях заинтригуван, само че не можеше да се случи на по-хубава двойка. ”

74-годишният мъж показа още, че фамилията им е претърпяло загуба, откакто братовчедът на Деби, Бен Кинг, умря на 27-годишна възраст след борба с рядко автоимунно заболяване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР