Бащата на певицата Нора Дончева от Х Фактор, която почина

...
Бащата на певицата Нора Дончева от Х Фактор, която почина
Коментари Харесай

Бащата на Нора от Х Фактор ИЗДЪХНА след нея

Бащата на певицата Нора Дончева от Х Фактор, която умря на Бъдни вечер след тежка борба с рака, Антон, е умрял няколко дни след нея, на 30 декември. Той не з издържал на тъгата и е бил покосен от инфаркт в Eл Ей, където фамилията живее в последните години.

Тъжната вест заяви актрисата Мая Бранкова, известна като Детето каучук. Майката на Нора Гинка , е в безспорна невъзможност и би трябвало да се прибере в България след няколко седмици след кремацията на най-скъпите си хора. Тя няма дом и никакъв парцел.

Банката им взе жилището преди години, когато Нора се разболя и нямаше опция към този момент да го изплаща, написа „ България Днес “.

 

„ Остава на улицата с 300 лева пенсия. Моля, в случай че желаете да помогнете, на SMS или Viber на Моника 818 422 0342 “, написа Бранкова във Facebook. Тя търси по какъв начин да помогне на родителката на певицата, с цел да може най-малко първите 2-3 месеца да има къде да живее и да се храни. А след това ще мислят нещо друго... „ Тя търси и работа на 4 часа - половин работен ден, с цел да може да съществува ", прибавя режисьорката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР