Бащата на пет дъщери, на които са дадени по 50

...
Бащата на пет дъщери, на които са дадени по 50
Коментари Харесай

Майка е „бесна“, след като на дъщерите им са дадени по 50 паунда от състоянието на покойния им дядо

Бащата на пет дъщери, на които са дадени по 50 паунда от голямото положение на дядо им, ще се „ обърне в гроба “, в случай че знае какво се е случило се е случило, твърди източник, непосредствен до вдовицата му.

„ Силната воля “ Фредерик Уорд старши умря през 2020 година на 91 години с към £500 000 в банковата си сметка, само че остави на внуците си относително оскъдни пари, защото беше засегнат, те не го посещаваха повече. Решението провокира фамилен скандал и откакто научиха, че са били всичко, само че петте сестри Карол Гоуинг, Анджела Сейнт Марсилия, Аманда Хигинботам, Кристин Уорд и Джанет Пет, заведоха дело. Те твърдяха, че би трябвало да получат една трета на починалия си татко от парите на дядо си.

Случаят им беше отритнат от арбитър от Върховния съд Джеймс Брайтуел, който сподели, че е „ изцяло рационално “ „ разочарованият “ дядо да изключи внуците си заради техния „ доста стеснен контакт “ с него в неговия последните години. Сега източник, непосредствен до фамилията, споделя, че вдовицата на Фред мл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР