Бащата на отвлечения Адриан Златков се дистанцира от нас и

...
Бащата на отвлечения Адриан Златков се дистанцира от нас и
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Бащата на Адриан Златков се дистанцира от нас и ни затрудни

Бащата на отвлечения Адриан Златков се дистанцира от нас и работеше по собствен проект, което ни затрудни. Това призна в предаването „ Тази сутрин” по bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

„ Това е негов избор, защото касае живота на детето му. Ние няма по какъв начин да го задължим той да го сложи в риск, тъй като за всяка наша интервенция без негово предпочитание ще бъдем упреквани, защото там въпреки всичко има заложник”, означи Маринов.

„ Важно е по случая да не изтича настояща информация и тези, които са направили закононарушението, да не се ориентират по нашите изявления до каква степен сме стигнали. Екипът е приключил доста работа, само че това би трябвало да бъде облечено и с процесуална форма, с цел да бъде употребено като доказателство”, акцентира той.

По думите му всичко, което от полицията са могли да съберат като доказателства, е направено.

--> Спроед основния секретар на Министерство на вътрешните работи се работи и по версията за група, която е работила единствено с цел да отмъсти или с цел да сплаши Тони Златков, и по версията за нова група, която би направила и последващо отвличане.

„ Всеки, който прави такова закононарушение, е безочлив. Но не може от едно такова деяние да преценим, се възстановява някаква група”, уточни Младен Маринов.

Маринов удостовери, че е задържан известният автокрадец Георги Воденичаров – Кико.

Задържан е до откраднат автомобил BMW X5. По думите на основния секретар Кико е бил залавян 4-5 пъти и е „ извънредно остроумен и комбинативен”.

Маринов обаче не удостовери информацията, че по време на акцията в тайник на автокрадеца са открити пачки, с които бил заплатен откупът за живота на Киро Киров, отвлечен от „ Наглите” през 2009 година

Да приказваме, че там са открити пари след толкоз години, е несериозно, посочи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР