Бащата на открития след 8 денонощия в планината,12 годишен Сашко,

...
Бащата на открития след 8 денонощия в планината,12 годишен Сашко,
Коментари Харесай

След чудото! Бащата на Сашко със силни думи на благодарност: Благословени да сте! Бог е велик!

Бащата на открития след 8 денонощия в планината,12 годишен Сашко, се обърна към всички хора, взели участие в издирването на момченцето, което изчезна за секунди от погледа на татко си и дни наред бе неоткриваем. Истинско знамение е,че детето е оживяло в планината над 200 часа.Той бе открит през вчерашния ден от делтапланеристи на мъчно налично и проходимо място. В търсенето му се включиха стотици хора,които одобриха със сърцето си идеята да намерят Сашко.

Ето какво написа нотариус Александър Цветановв персоналния си фейсбук:

" Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред околните ми другари, които бяха до мен от самото начало, пред всички хора, които непрекъснато търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха.

Поклон пред упоритостта на шефа и заместник-директора на полицията в гр. Перник - Г-н Млеканов и Г-н Николов, които обявиха че в никакъв случай няма да се откажат. Поклон пред Кмета на гр. Перник Г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни способи.

А за хората с криле Веселин и Милко - делтапланеристите, които го откриха - брагословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е популярен! ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР