Бащата на Новак Джокович - Сърджан, обяви, че сръбският тенисист

...
Бащата на Новак Джокович - Сърджан, обяви, че сръбският тенисист
Коментари Харесай

Бащата на Джокович: Новак е бил арестуван отново

Бащата на Новак Джокович - Сърджан, разгласи, че сръбският тенисист е бил задържан още веднъж, малко откакто завоюва правосъдното дело за анулираната му виза в Австралия. В понеделник сутринта изглеждаше, че борбата на сърбина за присъединяване на Australian Open е извоювана, само че по всичко проличава, че локалните управляващи не желаят да позволен това, оповестява Българска национална телевизия.

Бащата на Новак Джокович е оповестил пред сръбски публицисти, че австралийската гранична работа още веднъж е задържала сърбина в Мелбърн. Това се е случило в офиса на юристите му.

По-рано Светлана Ковачевич от сръбското комерсиално посланичество в Австралия също осведоми за опит за наново задържане на тенисиста.

Братът на Ноле беше следващият човек от обкръжението на състезателя, който показа пред сръбски издания, че е изработен опит още веднъж да бъде задържан.

 
„ Можем единствено да разпространяваме информацията, която имаме. Искат още веднъж да го задържат и хвърлят в пандиза. Сега Новак е с юристите в стаята, където са били на съвещанието. Обмислят идващите си стъпки ”, разгласи братът Джордже Джокович.

Адвокатите му се още пробват да намерят решение след новото развиване по проблема.

Въпреки че съдът се произнесе в интерес на сърбина, юристът, представляващ ползите на локалното държавно управление Крис Тран разгласи, че министърът на имиграцията на Австралия може да вземе решение за повторната анулация на визата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР