Бащата на нападателя на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд -

...
Бащата на нападателя на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд -
Коментари Харесай

Бащата на Холанд заговори за трансфер на нападателя в друго топ първенство

Бащата на нападателя на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд - Алфи Холанд, заприказва за евентуален предстоящ трансфер на своя наследник в друго от топ шампионатите в Европа, макар че норвежкият национал мина от гермнския Борусия (Дортмунд) в британския първенец едвам преди няколко месеца.

“Мисля, че Ерлинг желае да тества своите умения във всички топ шампионати. Така ще може да остане във всеки шампионат най-вече за три-четири години - в Германия и Англия по две години и половина, а по-късно и в Испания, Италия, Франция, нали? (смее се - б.р.). Не знам дали ще стане по този начин, само че считам, че той би желал да тества своите благоприятни условия в огромните шампионати ”, призна Холанд-старши в документалния филм за играча “Холанд - Голямото решение ”.

Той също по този начин разиска кои тимове са били разновидности за голмайстора преди прехвърлянето му при “гражданите ”. “В нашия лист мисля, че Манчестър Сити е най-хубавият тим, а Байерн (Мюнхен) е втори. Реал Мадрид е на трето място, а на четвърто е Пари Сен Жермен. Също по този начин имаме поради и други британски тимове, с изключение на Сити, които също са много положителни - Ливърпул и Челси. Към тях прибавяме и Барселона. Това са отбори на едно и също равнище ”, добави бащата на играча.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР