Бащата на Миа Джанин, 14, за която се смята, че

...
Бащата на Миа Джанин, 14, за която се смята, че
Коментари Харесай

Лаура Куенсберг от BBC: Призивът на татко кибертормозът да се превърне в престъпление след самоубийството на дъщерята

Бащата на Миа Джанин, 14, за която се счита, че е протегнала ръка на живота си, откакто е била безмилостно кибер -bullied, прикани за по-големи ограничения за отбрана на децата онлайн.

Миа, ученичка от 10 клас в Свободното еврейско учебно заведение (JFS) в Кентън, северозападен Лондон, беше открита мъртва в фамилния си дом в Хароу на 12 март 2021 година В изказвания, дадени пред полицията, нейните другари споделиха, че Миа е била унизена от други възпитаници в учебно заведение и че тяхната група за другарство е наречена „ отряда самоубийци “ в месеците, предшестващи нейната гибел. Те споделиха, че един от TikToks на Миа е бил споделен в колективен чат на Snapchat, ръководен от възпитаници от JFS, където те са й се подигравали.

Отец Мариано Джанин, който не е имал визия, че Миа е била набелязана онлайн, е прикани министрите да основат нови закони за отбрана на младежите, като сподели, че обществото би трябвало да бъде " по-бдително " за проблемите, пред които са изправени. В Обединеното кралство няма съответен закон за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР