Бащата на Меган Маркъл Томас е получил масивен инсулт, при

...
Бащата на Меган Маркъл Томас е получил масивен инсулт, при
Коментари Харесай

Нещо ужасяващо сполетя бащата на Меган Маркъл

Бащата на Меган Маркъл Томас е получил солиден инсулт, при който е изгубил говора си, заяви "Дейли мейл ", представен от "24 часа ".

В момента той е настанен в незабавното поделение на болница в Съединени американски щати.

Това се случва тъкмо 7 дни, преди Томас за първи път да се причисли към кралското семейство в Лондон по време на тържествата за платинения празник на кралица Елизабет Втора.

„ Баща ми се възвръща в болница. Молим за усамотение за фамилията, за негово здраве и благоденствие. Просто има потребност от успокоение и отмора. Молим се за него. Пародия е какъв брой доста се изтезава и какъв брой доста трябваше да преживее поради пренебрежението от сестра ми през последните няколко години. Това е непростимо ", разяснява сестрата на Меган - Саманта.

През последните седмици семейството е била загрижена за здравето на Томас. Инсултът е настъпил в резултат на проблеми с кръвното налягане.

Въпреки здравословните си проблеми бащата на Меган Маркъл е бил решен да посети Обединеното кралство за първи път, с цел да изрази почитта си към кралицата. Той възнамерявал да посети и замъка Уиндзор - мястото, където трябваше да води щерка си до олтара по време сватбата й, само че сърдечен удар му попречи тогава.

За страдание той май няма да успее да сбъдне фантазията си...

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР