Бащата на Меган Маркъл ще отиде на сватбата на дъщеря

...
Бащата на Меган Маркъл ще отиде на сватбата на дъщеря
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл все пак може да се появи на сватбата

Бащата на Меган Маркъл ще отиде на сватбата на щерка си в събота, когато ще се венчае с принц Хари, в случай че лекарите му разрешат пътуването до Лондон. Това излиза наяве от негово изказване пред уеб страницата TMZ.
Припомняме, че по-рано бе обявено, че бащата на Меган Маркъл няма да я поведе към олтара заради здравословни аргументи. На 73-годишният Томас Маркъл му следва сърдечна интервенция, откакто е претърпял инфаркт и лекарите са го предизвестили, че положението му е съществено.
" Противна ми е мисълта, че мога да пропусна едно от най-важните събития в историята и да не заведа щерка си пред олтара ", декларирал Томас Маркъл.

Meghan Markle`s father admits he WAS paid for staged pap pics - as he surfaces at McDonald`s and KFC https://t.co/L2zpILfLFy pic.twitter.com/pgqxzDV71y
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) May 14, 2018
В понеделник той разгласи, че няма да взе участие в сватбената гала. Както отбелязва той, една от аргументите е абсурдът, в центъра, на който се оказа Маркъл. По-рано медии оповестиха, че е разрешил на фотографи да го снимат против възнаграждение. На тях се вижда по какъв начин се приготвя за сватбената гала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР