Бащата на майора от Въздушните сили на САЩ Кайл Тафел

...
Бащата на майора от Въздушните сили на САЩ Кайл Тафел
Коментари Харесай

Мистерия! Бащата на офицер от САЩ обвини Русия, че синът му е убит в хотел в Минск

Бащата на майора от Въздушните сили на Съединени американски щати Кайл Тафел съобщи в изявление за телевизионния канал Fox5, че синът му е погубен на 12 юни в хотел в Минск. Той твърди, че Кайл дошъл в Белорусия да гледа шампионата по паралифтинг, желал да поддържа тима на Съединени американски щати и да прегледа столицата на страната.

Заедно с него пътували двете му възрастни лели, цялото семейство било настанено в двустаен апартамент в хотел " Юбилейная ". В едната стая били настанени дамите, а в другата - Кайл.



Американецът бил открит мъртъв отвън хотела - допуска се, че е паднал от прозореца на стаята си. Според бащата, обаче, синът му бил с компания в казиното на хотела, там използвали порядъчно количество алкохол и чиновниците извикали защитата. Бащата на Кайл допуска, че телохранителите са закарали сина му в стаята му, където абсурдът е траял и са го блъснали от прозореца.



От хотела обаче отхвърлят това и настояват, че, в случай че всичко се е случило по този начин, най-малкото лелите на младежа щели да бъдат привлечени от шума.
Бодигардовете разказали още, че пристигнали в стаята за повторно, когато тялото било открито. Тогава излезли и лелите на младежа, които се учудили, че той не спи, тъй като последно го видели в леглото му.



Те прибавят, че дамите не са имали никакви искания към управата на хотела за насилствена гибел, без значение, че вечерта дошъл и представител на консулските служби.

Бащата на младежа обаче е уверен, че казусът е подозрителен и би трябвало да се проверява.

Превод БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР