Бащата на Лейди Гага - Джо Германота, изрази подкрепата си

...
Бащата на Лейди Гага - Джо Германота, изрази подкрепата си
Коментари Харесай

Да подкрепиш човека, който публично обиди дъщеря ти: бащата на Лейди Гага го направи

Бащата на Лейди Гага - Джо Германота, изрази поддръжката си към Доналд Тръмп за актуалните избори за президент на Съединени американски щати. 63-годишният притежател на ресторант в Ню Йорк разгласи политическата си позиция в обществените мрежи.

Аргументира се с пост в Туитър:

Може би сте забелязали, че моите политически и духовни убеждения са разнообразни. Свободата и свободата на избор не са обвързани с политика.

Поведението на господин Германота изненада мнозина. Напомняме, че Лейди Гага е част от акцията на другия претендент за президент - Джо Байдън.

Нещо повече, този пост е оповестен 24 часа откакто Тръмп обществено изрази рецензия към Лейди Гага по време на събитие в Авока, щата Пенсилвания:

Лейди Гага не е толкоз добра, колкото си мислите. Мога да ви опиша доста истории за Лейди Гага. Знам доста истории за Лейди Гага.

Публикация, споделена от (@ladygaga) на Ное 2, 2020 в 3:09 PST

А в същата вечер, когато Тръмп изрича горното изказване, Гага е на събитие в компанията на Джо Байдън в Питсбърг. По време на речта тя си декларира:

"Гласувайте по този начин, като че ли животът ви зависи от това. Сякаш животът на децата ви зависи от това. Защото в действителност това е истината. "

Певицата приключва и с апел към всички дами и майки на дъщери да гласоподават против Тръмп - "мъжът, който си мисли, че славата му дава позволение да хване която и да е щерка, сестра или майка за която и да е част от тялото ѝ ".
 8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР