Бащата“ на култовия хит Радка пиратка“ Тошко Тодоров и чаровната

...
Бащата“ на култовия хит Радка пиратка“ Тошко Тодоров и чаровната
Коментари Харесай

Фолк ветеранът Тошко Тодоров едва не загина в катастрофа

„ Бащата “ на паметния шлагер „ Радка пиратка “ Тошко Тодоров и чаровната му нова другарка Мима, с която единствено преди няколко дни оповестиха публично връзката си, едвам не починаха в ужасяваща злополука. 

Двамата пътували с колата на Тошко, когато на 5-6 км от Търново на основния път София-Варна край разклона за село Леденик станали неволни участници в пътен случай с присъединяване на три автомобила. 

Инцидент

В профила си във Facebook Мима Шопова разгласява две фотоси, на които се виждат изтормозените, само че щастливи лица на двамата и сбитият пост: „ След пътен случай най-важното е, че сме живи, здрави и дружно. “ Русокосата хубавица не изиска да показа детайлности за случая, защото й било мъчно да се връща още веднъж в загатна за това, което са претърпели, написа " Телеграф ".



Газова бутилка

„ Беше верижна злополука с три коли. Нашата е ударена най-вече, и начело, и откъм гърба. По знамение оцеляхме. Можеше да гръмне газовата бутилка “, съобщи Мима Шопова.

До този миг от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново няма изнесена информация за верижната злополука, която се е случила най-вероятно в четвъртък следобяд единствено на няколко километра от входа на остарялата столица.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР