Бащата на Кирил Петков трябва да отговори на въпроса има

...
Бащата на Кирил Петков трябва да отговори на въпроса има
Коментари Харесай

Анализатор: Винаги е имало желаещи да ръководят политическите процеси и Алексей Петров не е единственият

Бащата на Кирил Петков би трябвало да отговори на въпроса има ли Алексей Петров присъединяване е политическата сглобка. Всеки може да има и да си припише всякаква роля, сподели политическият анализатор Георги Харизанов в ефира на bTV.

" Факт е, че преди да се сформира кабинета сред ГЕРБ и Политическа партия е имало потребност от избрани фактори, които да накарат хората от двата лагера да си приказват. Възможно е Алексей Петров да е имал присъединяване, само че това е нечиста сделка “, съобщи политическият анализатор Слави Василев.

" Винаги е имало искащи да управляват политическите процеси и Петров не е единственият “, уточни Харизанов.

" Никой не знае какво значи това “, сподели той във връзка " Народно придвижване “, което Румен Радев разгласи от Шипка в отбрана на 3 март.

" Румен Радев не може да бъде мотор на безусловно нищо, до момента в който е президент.

Той ръководи страната в последните две години. Ако страната е слаба, той е главният провинен “, безапелационен бе той.

" Решението за управническата коалиция е стабилно. Управляват ни двете най-големите политически сили “, съобщи политическият анализатор.

" Това не се случва поради волята на президента, а поради всеобщата воля на жителите, които не желаят да живеят в страна, ръководена от безродници, които желаят да пренапишат предишното. Когато ръководещите желаят да трансформират историята то е, с цел да трансформират чипа на хората, с цел да бъдат ръководени по-лесно. Президентът се оказва в ролята на човек, който събира националното неодобрение “, съобщи Слави Василев по отношение на изказването на Радев от Шипка.

" Политическа партия и Демократична България имат потребността бият по служебните кабинети, с цел да имат пояснение за невъзможната коалиция с този, койот желаех да вкарат в пандиза. Сега те имат потребност от дебата за предишното, с цел да си правя работа с Борисов. Те добре са се напаснали “, сподели Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР