Бащата на кандидат-депутата от БСП Алекс Гигов е в остър

...
Бащата на кандидат-депутата от БСП Алекс Гигов е в остър
Коментари Харесай

Скандал: Бащата на кандидат-депутат от БСП гони с точилка съседи и трови кучетата им

Бащата на кандидат-депутата от Българска социалистическа партия Алекс Гигов е в изострен спор със съседите си от столичния квартал " Света троица ", а напрежението в махалата е почтено за безвкусен репортаж в паметното предаване " Съдебен спор ". В квартала настояват, че Цеко Гигов, който работи като водач в Народното събрание, ги заплашва с точилка. Те са безапелационни, че той трови домашните им кучета. Това се твърди в поредност сигнали против семейство Гигови, разпратени и в общината, и до медиите.

„ Цеко Гигов и жена му Вера заплашват съседите си със сигнали до основния прокурор и полицията, тъй като разхождат домашните си любимци в градинката в междублоковото пространство. Гигов разгонва с точилка хората, които хранят улични котки и кучета към блока, който той счита за своя персонална благосъстоятелност. Семейството се е преселило от Велико Търново в столицата преди към 12 години и от този момент тормозят съседите си. Но никой не смее да се оплаче, тъй като синът им е на респект в Българска социалистическа партия, кандидат-депутат е, а жена му се хвали, че работи в министерство. Самият Цеко развозва депутати и стопира служебната кола на Народното събрание върху тротоара “, описват пострадали пред " Трибюн ".



Бащата на кандидат-депутата Цеко Гигов е оградил цялото тревно пространство пред блока и не пуска никой да припари там

Оказа се, че фамилията живее на първия етаж и фактически е оградило съвсем цялото тревно пространство пред балкона си. Съседи демонстрират клипове и фотоси по какъв начин Цеко Гигов персонално коси това пространство и не позволява хората да минават, нищо, че то не е негова благосъстоятелност. " Щом аз се грижа за тая градинка, аз ще я употребявам! ", репчил се той.

В последните седмици в региона са били натровени няколко домашни кучета. А хората са безапелационни, че отровата е хвърлена от Цеко Гигов, въпреки и да нямат директни доказателства за тома. На метри от блока се виждат предизборните плакати на сина на посочения като палач на кучета – Алекс Гигов.



Агитационни плакати на Алекс Гигов от предишните избори още не са отстранени

Алекс Гигов е определен за ръководител на Младежкото обединяване на регион „ Оборище “, написа партийния орган на левицата - вестник „ Дума “, през март 2022 година На 30 август 2022 година в. „ 24 часа “ известява, че Българска социалистическа партия дава път на младите в листите си за изборите. Така Алекс Гигов е разгласен като кандидат-депутат от Българска социалистическа партия в столичния 25 МИР. Непосредствено по-късно цели квартали в регион „ Илинден “, „ Люлин “ и „ Надежда “ са облепени с лика на 23-годишния социалист. Повечето от тях не са почистени и досега, макар жалбите, подавани против Българска социалистическа партия.



Градинката пред блока, узурпирана от фамилията на Цеко Гигов

В момента младият Гигов се занимава със обществените мрежи на партията на Корнелия Нинова. На тези избори той също е в листите на партията, само че на неизбираеми задни позиции.

Майката на Алекс Гигов - Вера Гигова, съгласно профила ѝ във Facebook е държавен контрольор в Министерство на образованието и науката, назначена по времето на кабинета „ Орешарски “. Преди дни Гигова е разгласила приветствен адрес от служебния министър на образованието Сашо Пенов по случай рождения й ден.

Повечето фотоси в профила ѝ са по бански. На някои от тях участва и брачният партньор ѝ Цеко. Според източник на " Трибюн ", самият той е водач в Народното събрание.

Жителите на квартал „ Света троица “ заплашват с митинг, в случай че те и домашните им любимци не бъдат предпазени от произвола на фамилия Гигови. Междувременно от Община “Илинден ” обявиха, че Алекс Гигов е глобяван неведнъж за непремахнатите пропагандни плакати, само че резултат няма.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР