Бащата на изчезналия Сашко Александър Цветанов дава парична награда от

...
Бащата на изчезналия Сашко Александър Цветанов дава парична награда от
Коментари Харесай

Бащата на Сашко дава 100 000 лв. на този, който доведе детето му

Бащата на изчезналия Сашко Александър Цветанов дава парична премия от 100 000 лв. на индивида, който откри сина му. Това разгласи самият той пред дома си в наличието на публицисти.


" От два дни беседвам с другари и доброволци и защото времето напредва, а аз съм обезверен и към този момент съм на ръба на силите си, желая да разглася премия от 100 000 лв. на този, който откри Сашко и го докара. Или - в случай че той е в някакво безпомощно положение, да уточни най-малко мястото, на което може да бъде открит ", съобщи бащата.

По думите му парите не са значими и в този момент не може да мисли за тях.

" Не желая да приказваме какво влиза в тази сума, значимото е да намерим детето. Не приказваме за някой, който ни се обажда по телефона. Говорим за някой, който да докара Сашко ", означи Александър Цветанов.

На въпрос дали е в контакт с майката на изчезналото дете и за какво тя не идва, той сподели следното:

" Всеки дава отговор самичък за себе си, аз съм разведен преди 3 години и половина ".

Цветанов благодари на всички структури на Министерство на вътрешните работи и на хората, които са се присъединили в търсенето. Той добави, че има възприятие като татко, че синът му е похитен.


" Той има добра ориентировка, може да се ориентира, в положително физическо положение е. Винаги, даже и в София, той знае къде е неговото магазинче в мола, няма да се загуби. Ние живеем тук, той си взима някакви парички и отива самичък в парка. Той може да отиде самичък в парка и да се прибере. Той може да избяга и от парка - значи има някаква друга причина ", акцентира нотариусът.

Александър Цветанов беше безапелационен, че преди изгубването на детето не е получавал закани. По думите му със Сашко имат разнообразни направления за разходка.

На въпрос за какво 2 дни преди да изчезне Сашко не е бил на учебно заведение, бащата отговори, че е бил по-разсеян и при частните експерти работел по-добре.


" Вече не устоявам ", разяснява Цветанов пред публицистите. " Парите не са ми значими, детето е значимо ".

" Нямам съмнения към майка му. 100% съм сигурен, че тя не е ", означи още бащата на Сашко. дир бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР