Бащата на изчезналия Александър е издържал проверка на детектор на

...
Бащата на изчезналия Александър е издържал проверка на детектор на
Коментари Харесай

Бащата на изчезналия Сашко: Детекторът на лъжата показа, че ...

Бащата на изчезналия Александър е издържал инспекция на детектор на лъжата, заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Окръжна прокуратура Албена Стоилова. Изследването, извършено в Министерство на вътрешните работи, е потвърдило, че мъжът не лъже. Освен това очевидци са забелязали бащата и детето в региона на някогашния Профилакториум в Перник на 11 ноември, споделиха от прокуратурата. 

Бащата на Александър разяснява станалото и на профила си във фейсбук. " Детекторът на лъжата сподели, че споделям истината, само че това не е от голяма важност за мен, тъй като сина ми го няма! Сашо, върни се към този момент ", написа той. 

От през днешния ден Министерство на вътрешните работи промени метода на деяние в търсене на 12-годишния Александър Цветанов, който изчезна на 11 ноември. Специалисти ревизират още веднъж и по-обстойно труднодостъпни места.

Общо 60 чиновници на Министерство на вътрешните работи не престават издирването, вземат участие сили на регионалните дирекции на Перник, Благоевград и Кюстендил, както и на Главна дирекция " Национална полиция ".

В Перник и околните обитаеми места са разлепени листовки със фотография на Александър, изложение на момчето и апел, в случай че някой го забележи, да алармира на тел. 112.

От прокуратурата оповестиха, че на разпит е призована и майката на изчезналото момче. 

По-рано през днешния ден стана ясно, че доброволци приключват огромното търсене на Александър. Това заяви Станислав Фердов - ръководител на Българския студентски съюз, който провежда огромна част от излезлите в планината, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите му броят на доброволците непрестанно понижава поради влошеното време и безрезултатното до момента търсене. Снощи е имало два пункта в Перник и един в Радомир, на които са се събирали доброволци. За следващ път няма резултат от търсенето и момчето е неоткриваемо. Все отново доброволците остават в подготвеност и ще се отзоват при гореща диря, сподели Фердов.

„ Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км някаква съгласуваност. Иначе се лутаме по гори  и паланки. Всички имат съмнения, версиите са доста, че бащата го укрива, има версии, че е похитен от майката ”, показа Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец.

„ Не мога да бъда безусловно сигурен, само че познавайки Алекс, не позволявам, че той просто ей по този начин би се изгубил в гората. Чувството ми като татко е, че той се държи някъде срещу неговата воля ”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР