Бащата на Илон Мъск, 76-годишният Ерол Мъск, каза пред The

...
Бащата на Илон Мъск, 76-годишният Ерол Мъск, каза пред The
Коментари Харесай

Бащата на Мъск има дете от доведената си дъщеря

Бащата на Илон Мъск, 76-годишният Ерол Мъск, сподели пред The Sun, че в действителност има второ дете от доведената си щерка, 35-годишната Жана Безуиденхут, която отглежда от 4-годишна възраст. Мъск сподели, че преди три години на двамата им се родила щерка. По-рано се оказа, че през 2017 година на Ерол и Жана им се родил наследник - Елиът Ръш, по прякор Раши, в този момент е на пет години (Жана беше на 30 години по време на раждането на сина си от Ерол).

Ерол добави пред The Sun, че второто му дете с Жана е " непланирано ", само че той не се съмнява в бащинството, защото е живял с доведената си щерка след раждането на сина им. „ Не съм проверявал нейното ДНК. Но тя наподобява тъкмо като другите ми дъщери. Тя има черти на Роза и Тоска. И тя наподобява на Раши и се държи като него. Така че е много явно. Не беше планувано, само че живеехме дружно. Жана остана тук към 18 месеца след раждането на Раши ”, сподели Ерол Мъск.

Бащата на създателя на Tesla също означи, че към този момент е скъсал с доведената си щерка. Причината била огромната разлика във възрастта – 41 години. Според Ерол рано или късно тази " бездна сред поколенията се демонстрира ". Мъжът обаче означи, че са „ доста привързани един към различен “ и не изключи, че Жана може да се върне при него.

В същото време Ерол призна, че когато децата го посещават, те стартират да му „ лазят по нервите “, само че незабавно щом си тръгнат, му липсват извънредно. В същото време той въобще няма нищо срещу да продължи надпреварата си.

„ Единствената причина да живеем на Земята е да се възпроизвеждаме. Ако можех да имам още едно дете, щях. Не виждам причина да не е по този начин. Ако се замислех, тогава нито Илон, нито Кимбал щяха да съществуват ”.

Ерол сподели още, че има много дами, които настояват, че са раждали от него: „ Имаше интервал в Йоханесбург през осемдесетте, когато всяка вечер се срещах с разнообразни дами. Имах доста срещи ”.

Мъжът призна, че за личните му по-големи деца от Май Маск връзката му с Жана е била потрес: „ Все още не им харесва. Те към момента се усещат малко необичайно, тъй като тя е тяхна сестра. Тяхната полусестра. ”

Самият Илон Мъск съвсем изцяло прекъсна връзките с татко си след поредност от жестоки спорове. В изявление милиардерът назова татко си " ужасяващ човек ". Самият Ерол отхвърля да е в неприятни връзки с известния си наследник. В изявление за The Sun той също се пошегува с Илон, като сподели, че му е мъчно да " следи " внуците си. Съвсем неотдавна стана известно, че Илон Мъск има близнаци от Сиобхан Зилис, глава изпълнителна директорка на неговата компания Neuralink. Сега Илон има девет деца. Самият създател на Tesla и SpaceX разяснява по този начин тази вест: „ Правя всичко допустимо, с цел да оказа помощ в битката против обезлюдяването на човечеството ”.

Ерол беше женен за майката на Жана в продължение на 18 години и те имат две общи деца. По времето, когато стартира връзка с доведената си щерка, той към този момент беше разведен. Майката на Жана също беше доста по-млада от Ерол: когато се ожениха, тя била на 25 години, а той на 45. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР