Бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов вече е обвиняем.

...
Бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов вече е обвиняем.
Коментари Харесай

Бащата на Йомов вече е обвиняем, заплашил мъж с думите Ще ти пръсна главата

Бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов към този момент е обвинен. 43-годишният Цецко Йомов е притеглен към наказателна отговорност за осъществени хулигански дейности и загана за ликвидиране, оповестиха от прокуратурата.

От там допълват, че в понеделник към 22 часа мъжът е извадил револвер и го насочил към 36-годишния Иван Петров, съобщи "Телеграф ".

След това създал изстрел в левия му крайник. После насочил оръжието към Марио Вълчев и прострелял и него в крайници. „ Деянието по своето наличие се отличава с изключителна дързост”, разясниха от държавното обвиняване. Йомов – старши е упрекнат и за опасност с ликвидиране към Иван, като насочил законнно притежаваното му оръжие и му „ споделил „ Ще ти пръсна главата “.

След случая е формирано досъдебно произвеждане, което е докладвано на Софийска градска прокуратура. В сряда досъдебното произвеждане е пратено от Софийска градска прокуратура по подготвеност в Софийска районна прокуратура. До момента в хода на следствието са разпитани голям брой очевидци, изработен е оглед на местопроизшествието и са осъществени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

С разпореждане на прокурор за 72 часа е арестуван Цецко Йомов, поради заплахата да извърши друго закононарушение.Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР