Бащата на европейския шампион по вдигане на тежести Христо Христов

...
Бащата на европейския шампион по вдигане на тежести Христо Христов
Коментари Харесай

Бащата на Христо Христов: Ощетиха сина ми в третия опит в изтласкването

Бащата на европейския първенец по повдигане на тежести Христо Христов – Димитър Димитров, счита, че синът му е бил жестоко ощетен в третия опит в изтласкването в Милано.

Тогава Ицо подвигна над себе си 202 кг, само че двама от тримата съдии оповестиха опита за несполучлив.

„ Това бе жестоко ощетяване. Ицо тласна тежеста, задържа щангата 3 секунди над себе и я пусна. При самото стартиране пристигна сигнал от съдийската маса, че в този миг трябвало да я пусне. После ни обясниха, че опитът е несполучлив поради една стотна от секундата. Това, обаче въобще не е правилно, защото Ицо съблюдава наредбата да държи щангата над себе си 3 секунди, а сигналът от съдийската маса пристигна по-късно. На холандеца му признаха опит на същата тежест с огромен фаул и по тази причина нямам пояснение за решението на съдиите. Но то по никакъв метод не може да повлияе на превъзходното показване на Ицо. Много сме удовлетворени сме и от шестото място на брат му Стефчо през вчерашния ден ”, съобщи за „ Петел ” Димитър Димитров.

В Милано той и брачната половинка му Анна съблюдаваха традицията да поддържат синовете си Христо и Стефчо на европейско състезание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР