Бащата на Ерлинг Холанд - Алф-Инге, е бил изгонен от

...
Бащата на Ерлинг Холанд - Алф-Инге, е бил изгонен от
Коментари Харесай

Грозно! Бащата на Холанд псува и показва средни пръсти, изгониха го от ложите на Бернабеу

Бащата на Ерлинг Холанд - Алф-Инге, е бил изпъден от ВИП ложите на " Сантиаго Бернабеу " след спор с почитателите по време на първия полуфинален конфликт сред Реал Мадрид и Манчестър Сити.

В обществените мрежи се появиха клипове от момента, в който Алфи бива изведен от мястото си, до момента в който почитателите го наскърбяват и скандират " сбогом ". Бившият футболист им отвръща с жест, с който демонстрира, че не ги чува, а по-късно прибавя и надалеч по-циничен жест, ориентиран против последователите.

Alfie Haaland giving abuse out to the Real Madrid fans, before being escorted out of the Bernabeu.
— City Report (@cityreport_)

Според информация от испанския публицист Иняки Агуло норвежецът също е обиждал почитателите пред него, като даже е хвърлял храна против тях.

Ето и късия коментар за случая от самия Алфи Холанд: " Феновете на Реал Мадрид не бяха удовлетворени, тъй като отпразнувахме гола на Кевин Де Бройне ". Трябваше да се преместим, тъй като на последователите не им харесваше, че резултатът бе 1:1 ".

Неговият наследник Ерлинг Холанд имаше много тиха вечер на " Бернабеу ", откакто проектът на Карло Анчелоти съумя и солидната отбрана на Реал съумя да обезврежда голмайстора на " жителите ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР