Бащата на Ерлинг Хааланд Алф-Инге беше тролен от някои фенове

...
Бащата на Ерлинг Хааланд Алф-Инге беше тролен от някои фенове
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед тролват бащата на Ерлинг Хааланд след загубата на ФА Къп със скандиране на Рой Кийн

Бащата на Ерлинг Хааланд Алф-Инге беше тролен от някои почитатели на Манчестър Юнайтед, до момента в който се връщаха от Уембли след финала за ФА Къп.

Юнайтед победи Сити с 2-1, с цел да вдигне трофея, а Алф-Инге, който преди този момент е играл за Сити, беше подиграван от почитатели, които пееха ария за някогашния капитан на Червените дяволи Рой Кийн, като двамата имаха позорно съревнование.

В фрагменти, оповестени в обществените медии, Хааланд може да се види да клати глава, до момента в който има иронична усмивка на лицето си, до момента в който почитателите на Юнайтед пеят: „ О, шибаната магия на Киано, той носи вълшебна шапка. Той подписа с Ман Юнайтед, тъй като те са шибан динамит. "

Съперничеството сред Кийн и Халанд датира от 1997 година, когато звездата на Лийдс упрекна Кийн, че симулира травма. Оказа се обаче, че той в действителност е получил контузия на кръстната връзка в края на сезона.

Четири години по-късно, когато Хааланд играеше за Сити, Кийн направи брутално предизвикателство, което остави противника му с травма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР