Бащата на две деца продължава лечението си в Турция, но

...
Бащата на две деца продължава лечението си в Турция, но
Коментари Харесай

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Русенецът Георги Колеолов се нуждае от средства за лечение

Бащата на две деца продължава лекуването си в Турция, само че парите по дарителската сметка фрапантно понижават

" Facebook ме пита какво мисля.

Мислите ми хвърчат като есенни листа в стихия.

От 31.12.2022г. Гошо е с температура 39.6° C. Трудно се смъква малко и след това отново се качва. След като лекарите отхвърлиха бактериални инфекции, само че за всеки случай почнаха с широкоспектърен антибиотик, през вчерашния ден се откри, че е инфектиран с грип. Ужас! Терапията намалява имунитета му и организмът му мъчно се преборва с вируса.

Молим се!

Събраните пари по дарителската сметка фрапантно понижиха. Разполагаме с: 1947.85 лева А болничното заведение чака заплащане на най-малко 7 хиляди Евро в понеделник.

Опитът ни демонстрира, че отново ще ни създадат жест и ще чакат да намерим и да преведем, няма да го изнесат Гошо на тротоара пред клиниката. Но сметките се натрупат и след отхвърли на НЗОК нямам вяра за непоклатимост във финансирането на това лекуване. А то е единственият късмет за живота на Гошо.

Трета година поред посрещаме сами с девойките Коледа и Нова година. Обещавам на децата, че е за последно и следващата година баща ще е отново с нас.

Но душата ми е свита.

Пак върша торти. Искам да върша повече торти. Но не ми стига времето. И силите.

Надявам се на утрешния ден. Да донесе по-добри вести от Турция. Да събера мислите и силите си и да продължа да върша, каквото мога.

Благодаря на всички Вас, другари, че живеете с нашите паники и не ни забравяте, че не се уморявате да ни подкрепяте в сложната борба, че ни помагате мисъл, с любов и със средства.

Бъдете благословени!

Това е сметката за дарения за лекуването.

Който може, с колкото може.

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка

/Юробанк България АД/

BPBIBGSF

BG84BPBI79214040909702 "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР