Бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов я

...
Бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов я
Коментари Харесай

Пълен и неочакван обрат: Георги Михайлов смени Мария Илиева с 16 години по-млада мацка

Бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов я смени с 16 години по-млада от нея кокона, а певицата отпразнува 41-вия си рожден ден сама, написа ежедневникът „ Телеграф “.
Мария Илиева още веднъж е разграничена с бащата на дребния Александър, който другия месец ще навърши 1 годинка.
Според близки до певицата този път раздялата им е дефинитивна, а фактът, че Георги не беше до своята обичани по време на рождения й ден, удостоверява плъзналите клюки. От Facebook профила на младия баща се вижда, че той има нова обичана и за това го издаде неговата майка. Тя е разгласила картинка в профила на сина си, която може да бъде забелязана от всички, а освен от приятелите на Георги. Написаното върху нея гласи:

„ Веднъж една свекърва сподели: Гордея се, когато синът ми застане твърдо зад жена си. Това значи, че съм възпитала същински мъж! А дали съм възпитала същински наследник ще покаже моята напреднала възраст “. Освен Михайлов в обявата е маркирана и неговата нова жена, която се споделя Владислава. От профила й във Facebook излиза наяве, че тя е 93-и набор, което значи, че е с 16 години по-млада от кака му Мария Илиева.
Владислава е от София, само че живее в Белгия, където и 27-годишният Георги учи висшето си обучение и развива личен бизнес. От всичко проличава, че младокът е поставил ново начало и е прекратил интимните връзки с майката на сина си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР