Бащата на Деница Симеонова, която е водач на листата на

...
Бащата на Деница Симеонова, която е водач на листата на
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Бащата на Деничка от ПП завлякъл с пари 10 човека във Врачанско, тя го играе моралистка /снимки/

Бащата на Деница Симеонова, която е лидер на листата на „ Продължаваме промяната “ /ПП/, завлякъл с пари 10 индивида във Врачанско, научи извънредно организация BulNews.
Любопитната история с Димитър Симеонов описа кметът на село Бели Извор Кирил Илиев.
Действието се развива преди години, когато Марио Тагарински бил претендент за депутат. Заедно с бащата на Деничка с подправената усмивка, двамата отишли при Кирил Илиев, с цел да изискат да им обезпечи покровители за селата Бели Извор, Власатица и Лютаджик. За положения от тях труд им били обещани по 30 лева на човек.
Изборите минали и пристигнало време за разплащане с хората.
Изведнъж Димитър Симеонов почнал да мишкува и станал неоткриваем. За новоизбрания народен представител Тагарински пък да не приказваме.
Кирил Илиев се опитвал в продължение на месец да открие някой от двамата, само че безрезултатно. Накрая бил заставен да извади персонални средства, с които платил на покровителите.
Историята е поучителна, тъй като разкрива морала на Димитър Симеонов, а въпреки всичко той е възпитавал дребната Деничка. В наши дни с извънредно неуместна подправена усмивка тя твърди обществото в своите превъзходни качества. Бъдещето ще покаже дали е по този начин или е почтена щерка на татко си. На оня, който измами 10 индивида и не им заплати мизерните 30 лева
Продължава ли смяната или въобще не е почнала – това ще решат гласоподавателите на 14 ноември. С подправени усмивки и заучени, кухи изречения, май няма да се получи…

Очаквайте още разкрития за житието и битието на Деница Симеонова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР