Бащата на Денис Теофиков моли да оставят на мира семейството! Бащата

...
Бащата на Денис Теофиков моли да оставят на мира семейството!
Бащата
Коментари Харесай

Бащата на Денис Теофиков скочи срещу личния му шофьор!

Бащата на Денис Теофиков моли да оставят на мира фамилията!
Бащата на безвреме починалия Денис Теофиков скочи против водача му Мартин в заплашителен конфликт. А повода са обвиняванията на последния към фамилията на младата поп фолк звезда.
 Денис Теофиков
Бащата на Денис Теофиков отхвърли думите на Мартин

Мартин твърдеше за скришен брат на Денис, за немотията на фамилията му и други сходни неща. Това накара бащата на артиста – Атешкан Теофиков да излезе с формален зов със Facebook.

„Пo пoвoд интeрвютo нa Мaртин, шoфьoрът нa Дeниc, иcкaм дa изяcня, чe aз и мoятa cъпругa нe cмe рaзчитaли дeтeтo ни дa тръгнe пo учacтия, зa дa cи купим дивaн или дa cи плaтим тoкa. Ниe cмe cрeднocтaтиcтичecкo ceмeйcтвo, нe тънeм в лукc, нo винaги cмe ce cпрaвяли c нуждитe cи бeз дa ce нaлaгa дa притecнявaмe дeтeтo cи зa eжeднeвнитe cи нужни.

Във връзкa c нeвeрнитe твърдeния пo нaш aдрec пo врeмe нa пaндeмиятa Дeниc cи купи VR oчилa зa плeйcтeйшънa cи, зa дa прeкaрвa врeмeтo cи у дома c приятeли.

Твърдeниятa, чe Дeниc имa брaт oт мoй първи брaк ca нeвeрни. Никoй нямa прaвo дa клeвeти и cипe нeиcтини пo oтнoшeниe нa мoя живoт.

Мoля ви, ocтaвeтe ни дa изживeeм мъкaтa cи. Cпрeтe cъc cпeкулaциитe и нe cи прaвeтe eвтин пиaр нa гърбa нa нaшeтo дeтe. Нe пeтнeтe пoвeчe пaмeттa му. В тeзи тeжки дни зa нac ви мoля дa увaжитe бoлкaтa ни и дa CПРEТE!“, написа почерненият татко.

По-рано в изявление Мартин разкри много детайлности от взаимната си работа с Денис Теофиков.

„ След като към този момент се бяхме опознали и станали другари, и Денис вика: Знаеш ли за какво те харесах? Защото първоначално ми се наду, дръпна ми се и ми взе интереса“. Звънна ми и вика – искаш ли да ме возиш по участия? Съгласих се. Той имаше годините, само че нямаше брошура.

Денис ми плащаше от неговите участия. Беше неповторимо момче. Истински добър. Много го беше боязън някой да не го измести, някоя по-голяма звезда. Пример – пътуваме към присъединяване и той звъни в дискотеката да пита има ли интерес, кои ще пеят още… Бяха го глобили поради това, че е звънял.

Самият аз съм се карал с него, само че това е обикновено. Примерно един път бяхме на концерт в Търговище, качваме се в колата и всички заобиколиха колата, писъци, бягане. И това беше постоянно.

Семейството му едвам смогва и свързва двата края. Това, което е покъртително е, че когато е бил дребен фамилията му два месеца не е имало ток и той е ходел по кафенетата да си зарежда телефона. Имал е 5 лева в джоба – за отиване и връщане с метрото до учебно заведение и за леден чай. Съвсем обикновено и оскъдно момче.

С първия си хонорар си купува по-хубав диван за вкъщи и щори. Неговата стая е хола, в другата са майка му и татко му. Имат и дребна кухничка. Денис спеше на дивана, който вечер се разгъваше.

На въпрос Николай Пашев ли правеше песните на Денис Теофиков, водачът му отвръща по този начин: Да, всичките. Обвързва се с изпълнителите. Те не си купуват песните и клиповете, като всички останали в сектора. По мое време хонорара на Денис беше 3000 лева, а той получаваше след присъединяване от сорта на 400-500 лева

Ние сме на присъединяване на морето, да вземем за пример. До присъединяване му споделят – стоиш в хотела, нямаш право да излизаш да се разхождаш на никое място. След присъединяване нямаше право и да остане в заведението. Идеята е да не изглеждаш един от всички. Да си звездата.

Денис ми е разказвал по какъв начин с Пашев са се сбивали в колата. А с цел да се стигне до техния спор, са коментирали отново санкциите, неправилното отношение, такива неща. Изострили са се връзките и Денис е поел с гърдите напред. Карат се, след което участията му се преустановяват за не знам какъв брой дни.

Веднъж споделих на Денис, че нещата не са съответни, цялото отношение и всичко останало. Даже му предложих да заплати неустойката по контракта – в тази ситуация 50 000 и точка по въпроса. Защо би трябвало да търпиш това? Защо би трябвало да те ощетяват по този начин? Контакти имат, ще му оказа помощ. Всеки щеше да се съгласи да бъде продуцент на Денис Теофиков!

Обажда ми се един ден – споделя ми, че е взел от някакво момче едни пари на заем, само че се бавел с връщането, тъй като няма.

Алекса е споделяла, че Денис е бил в меланхолия. Ходел е и на психолог, пиел е леки хапчета поради положението си. Дни преди да стане съдбовния случай е отишъл при някакъв свещеник да си приказват.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР